Telefonisch bereikbaar: op werkdagen van 09:00 tot 17:00 +316 517 680 92
18 jan 2022

We kunnen weer Zwemmen!

We kunnen weer Zwemmen!

Update van 26-02-2022, Covid-19

Dit zijn de regels waar je aan moet houden:

Afgelopen Dinsdagvond ( 25 januari 2022) is er weer een persconferentie geweest waarin bekend gemaakt is dat o.a. de zwembaden weer open mogen. Wij kunnen dus weer zwemmen, aqua-joggen en waterbasketballen.

Sport heeft zich nadrukkelijk gepositioneerd als onderdeel van de oplossing en essentiële sector. Daarbij is ook aangegeven dat het spelen van wedstrijden op alle niveaus het sportplezier vergroten. Datzelfde geldt ook voor het kijken naar sport en de belangrijke sociale functie die de sportkantines vervullen. Wij ervaren de verruimingen op dit gebied als een positief antwoord daarop van dit Kabinet. Wij willen andermaal benadrukken dat op de gehele sector een grote verantwoordelijkheid rust om te laten zien dat iedereen zich juist ook aan de basisregels houdt om zo samen te zorgen dat sport open blijft.

Verruiming voor de sport
Sporten binnen

Specifieke aanvulling sportscholen en zwembaden

Voor sportscholen zoals fitness en zwembaden gelden dezelfde regels voor het ‘overige sporten binnen’, zoals hiervoor beschreven. Wel zijn er enkele aanvullende regels van kracht:

Buiten sporten

Regels voor publiek bij sport

Tussen 05.00 uur en 22.00 uur mag publiek aanwezig zijn bij amateursport (wedstrijden en trainingen), professionele sportwedstrijden en topcompetities. Het publiek houdt zich aan de volgende regels:

 

Wie niet aan deze voorwaarden kan voldoen wordt niet toegelaten tot het zwembad.

 

De regels: heb je klachten blijf thuis en laat je testen etc. blijven natuurlijk ook van kracht.

homeOver onsActiviteitenLid WordenContact
©1978-2019 GSV Roden. All rights reserved.
Gemaakt door: Iris Woldring