Telefonisch bereikbaar: op werkdagen van 09:00 tot 17:00 +316 517 680 92
22 aug 2020

Nieuwsbrief Augustus 2020

Beste leden van gSv
Na een bijzonder einde van het seizoen gaan we op 2 september weer van start met het nieuwe seizoen. Wel met een aantal maatregelen. We hebben met het zwembad contact gehad en met de in achtneming van de volgende regels kunnen we weer zwemmen vanaf 2 september.

 • Er mag 1 zwemmer per 10 m3, dat betekent da er in het diepe 30 personen mogen zwemmen en in het ondiepe 15. Zelf wel de 1,5 m zoveel mogelijk aanhoudend. • Voor het perron telt iedereen die niet uit dezelfde huishouding komt 1,5 m afstand houden.
 • De wisseling: de zwemmers van gSv Roden kunnen zich tot 5 min. voor het einde van de les van Flotar verzamelen op het perron, daarna moeten ze in de kleedkamer wachten tot Flotar klaar is met douchen.
 • Kleedkamers: op 1,5 m afstand in de grote kleedkamers (jullie krijgen er 1 bij de heren en 1 bij de dames tot je beschikking. De individuele kleedkamers mogen ook gebruikt worden, maar de kleding moet dan op een haak in een locker, gesloten of niet. Wat betreft de begeleiding van zwemmers en de zwemlessen daar wordt de verantwoordelijkheid bij de begeleider en zwemmer gelegd. Het mag maar de begeleider moet dit willen en uiteraard de zwemmer ook. We gaan dus iedere begeleider vragen of zij/hij zijn zwemmer wil begeleiden. Wil de begeleider dat dan is de keus aan de zwemmer/zwemster of die er gebruik van wil maken. Op deze manier hopen we toch dat alle leden van de zwemuren gebruik kunnen maken.

Heb je vragen, wil je meer weten of zijn er zaken niet duidelijk stuur dan even een mailtje naar info@gsvroden.nl. We zullen dan antwoord geven op je vraag of uitleg geven. We kunnen uiteraard niet in de toekomst kijken en maatregelen die genomen worden kunnen van grote invloed zijn op de mogelijkheden om van het zwembad gebruik te maken.

Namens het bestuur, Henk van der Meij

Waterbasketbal

De KNZB is bezig om de toernooien van 2020 – 2021 te plannen. Hoe en wat is nog niet bekent. Alleen de NK is bekend. Deze wordt in Meppel gespeeld in mei 2021

Sponsorkliks

Koop je weleens via internet artikelen via internet? Gebruik dan onderstaande link of ga naar https://www.sponsorkliks.com en vul gSv Roden in en kijk of je webwinkel in de lijst staat. Koop je dan via de button en sponsor gSv Roden gratis.
https://www.sponsorkliks.com/products/shops.php?club=5111

Agenda

 • 2 september 2020, 1e zwemavond van het seizoen
 • 26 mei 2021, laatste zwemavond van het seizoen

Broertjes en zusjes
zwemmen

 • Wordt indien mogelijk nog ingevuld

Vakanties (Geen zwemmen)

 • 14 oktober 2020
 • 30 december 2020

Toernooidagen Waterbasketbal

 • mei 2021
  Meppel tijd N.N.B
  NK Waterbasketbal

Afmelden zwemmen

Kom je niet zwemmen of kun je als vrijwilliger aanwezig kunt zijn op een zwemavond wil je
je dan afmelden op telefoonnummer:
06-51768092

Wij kunnen dan de zwemmer / begeleider(ster) inlichten of zorgen voor een vervangende begeleider(ster).

Redactie Nieuwsbrief

Henk van der Meij
info@gsvroden.nl

homeOver onsActiviteitenLid WordenContact
©1978-2019 GSV Roden. All rights reserved.
Gemaakt door: Iris Woldring