Telefonisch bereikbaar: op werkdagen van 09:00 tot 17:00 +316 517 680 92
31 aug 2021

Nieuwsbrief Augustus 2021

Beste leden en vrijwilligers

We gaan weer zwemmen!!! Aan staande woensdag 1 september mogen we weer zwemmen. Eindelijk maar toch. Het heeft veel te lang geduurd dat we in de ban waren van dat vervelende coronavirus. Het is helaas nog niet helemaal over maar voorzichtig mogen we ons weer wat vrijer bewegen en dus mogen we ook weer zwemmen, aqua-joggen en waterbasketballen.
Wel dienen we nog voorzichtig te zijn met de omgang met elkaar en zo veel mogelijk afstand naar elkaar te houden. Voor september zullen er nieuwe regels afgekondigd worden waar wij jullie zo nodig aan staande woensdag over bij zullen praten. Het zal een roerig jaar worden omdat er om diverse redenen nogal wat leden ons hebben verlaten. Op dit moment hebben we te weinig leden om het zwembad te kunnen betalen. Gelukkig hebben we nog enige reserve zodat we de tijd krijgen om op zoek te gaan naar nieuwe leden. Dit gezegd te hebben roep ik jullie allemaal op om op zoek te gaan naar nieuwe leden. Spreek je vrienden, vriendinnen en andere kennissen aan en wijs ze op de mogelijkheden die onze vereniging voor ze heeft als je van zwemmen houd.
Ik hoop jullie allemaal op 1 september te begroeten.

Voorzitter gSv Roden
Otto Huisman

Contributie 2021-2022

De contributie over het komende verenigingsjaar wordt vanaf 1 augustus normaal afgeschreven. We hopen dat de Corona pandemie
onder controle blijft en dat dit seizoen normaal kunnen zwemmen, aqua-joggen en waterbasketballen.

Waterbasketbal

Het komende seizoen spelen we maar met 1 team in de competitie. Een 2 tal waterbasketballers zijn gestopt en hebben hun lidmaatschap opgezegd. Verder heeft een 4 tal spelers aangegeven te willen stoppen met het spelen in de competitie. Dit om uiteenlopende redenen. Dat betekent dat spelen met 2 teams bijna onmogelijk wordt. We hebben geen enkele wisselspeler dus moeten de spelers de hele wedstrijd spelen en alle wedstrijden spelen. Dat is te zwaar voor iedere speler. Dus hebben we besloten om komend jaar met 1 team aan de competitie mee te doen. De competitie wordt wel gestart maar en zijn nog geen datums bekend.

Diplomazwemmen

Toen vorig jaar december de zwembaden gesloten werden waren Jayda en Owen helemaal klaar om af te zwemmen voor diploma A. Twee weken voor het afzwemmen werd het zwembad weer gesloten. Tom was op dat moment nog niet zover. Begin maart mocht het zwembad weer open voor de normale zwemlessen. Helaas niet voor ons als vereniging. Jayda en Owen hebben met medewerking van het zwembad af kunnen zwemmen. De lessen van Tom konden niet worden hervat. Tom zijn vader is elke week met hem gaan zwemmen en voor de zomer vakantie was hij ook zover dat hij kon afzwemmen. Ze hebben met het zwembad overlegd en Gina wilde hieraan meewerken zodat Tom ook voor de Zomervakantie kon afzwemmen voor diploma A. Gefeliciteerd!!

Dat betekent dat we vanaf as Woensdag 3 zwemmertjes hebben die voor diploma B gaan.

Gevraagd bestuursleden

Zowel Henk van der Meij als Johan ten Hoorn hebben aangegeven te willen stoppen als respectievelijk secretaris en penningmeester. We
zoeken als bestuur vervangers voor hen. Wie wil het bestuur komen versterken? Heb je belangstelling of wil je eerst meer informatie? Otto Huisman of een van de andere bestuursleden praten je graag bij.

Sponsor kliks

Koop je weleens via internet artikelen via internet? Gebruik dan onderstaande link of ga naar https://www.sponsorkliks.com en vul gSv Roden in en kijk of je webwinkel in de lijst staat. Koop je dan via de button en sponsor gSv Roden gratis.

Agenda

  • 1 september 2020, 1e zwemavond van het seizoen 2021/2022
  • 25 mei 2021, laatste zwemavond van het seizoen 2021/2022

Broertjes en zusjes
zwemmen

  • Wordt indien mogelijk nog ingevuld

Vakanties (Geen zwemmen)

  • 20 oktober 2021 (Herfstvakantie)
  • 29 december 2021

Toernooidagen Waterbasketbal

  • Wordt indien mogelijk nog ingevuld

Afmelden zwemmen

Kom je niet zwemmen of kun je als vrijwilliger aanwezig kunt zijn op een zwemavond wil je
je dan afmelden op telefoonnummer:
06-51768092

Wij kunnen dan de zwemmer / begeleider(ster) inlichten of zorgen voor een vervangende begeleider(ster).

Redactie Nieuwsbrief

Henk van der Meij
info@gsvroden.nl

homeOver onsActiviteitenLid WordenContact
©1978-2019 GSV Roden. All rights reserved.
Gemaakt door: Iris Woldring