Telefonisch bereikbaar: op werkdagen van 09:00 tot 17:00 +316 517 680 92
18 sep 2019

Nieuwsbrief December 2018

De laatste zwemavond van het jaar. Broertjes en zusjes zwemmen zoals gebruikelijk. Volgende week de kerstdagen en een week later oud en nieuw. Dagen die veelal in familiekring worden gevierd met extra aandacht voor eten en drinken. Tweeduizendnegentien een nieuw jaar met de beroemde goede voornemens en nieuwe kansen en uitdagingen. Het afgelopen jaar heeft de nodige veranderingen gebracht. Een nieuwe aquajogging instructrice, meedoen aan het NK waterbasketballen in Losser en een nieuwe voorzitter en secretaris. Wat brengt het nieuwe jaar? Hopelijk gezondheid en veel sport plezier. Geniet van de feestdagen en de jaarwisseling en graag tot 9 januari.

Zwem4daagse

Op woensdag 16, 23, 30 januari en 6 februari houden wij weer de zwem4daagse en kun je een mooie medaille verdienen. Meedoen kost € 7,50. Ook niet leden kunnen weer mee doen voor €10. Zin om mee te doen? Haal nu je inschrijfformulier vul hem in lever hem zo snel mogelijk in bij Elly of Gea

Algemene Ledenvergadering (ALV)

Op 27 november is de algemene ledenvergadering gehouden. Helaas waren de financiële stukken zoals het jaarverslag, verslag van de penningmeester en de begroting door de ziekte van Birgit niet klaar. Birgit heeft aangegeven dat ze haar functie als penningmeester wel beschikbaar wil stellen. Als bestuur zijn we bezig met een nieuwe penningmeester en m.b.t. de financiën komt er in februari een extra vergadering.

Waterbasketbal

Op 2 februari worden in Roden de tweede wedstrijden van de competitie gehouden. De wedstrijden beginnen om 13:00 uur en duren tot ongeveer 17:00 uur. Uiteraard zijn supporters welkom.

EHBO-ers

Om ons wat flexibeler te maken is er in het bestuur besproken om het aantal EHBO-ers uit te breiden. Dus naast de lifeguards krijgen we nu ook gediplomeerde EHBO-ers. Annet en Gea hebben hun diploma lifeguard/EHBO al en dit wordt jaarlijks verlengd. Dorien van Bommel, Henk van der Meij en Otto Huisman op 19 en 20 januari een EHBO cursus volgen. Zij zijn na het behalen van het EHBO diploma inzetbaar op de zwemavonden.

Fysiotherapeute/Triggerpointtherapeute

Dorien van Bommel, onze Aquajogging instructrice, is naast leefstijlcoach en sportverzorger-masseur ook triggerpointtherapeute. Ze heeft haar studie afgerond en is nu officieel triggerpointtherapeute. In haar praktijk kunnen mensen nu terecht voor behandelingen. Dorien is op de woensdagavonden aanwezig en helpt je graag bij spier problemen.

Jubilarissen

Nieuwsbrief December 2018

Woensdag 11 december zijn 3 leden van onze vereniging in het zonnetje gezet. Ze waren alle 3  meer als 25 jaar lid van onze vereniging.

Christine Knol, Lucy Niemeijer en Jan Meijer zijn aquajoggers die vanaf de start van het aqua-joggen op woensdag hun baantjes lopen.

Otto Huisman, onze voorzitter, heeft

uiteraard een passend woord gesproken en Lucy Niemeijer een hangertje verhandigd en Jan Meijer een speldje. Uiteraard vergezeld van een mooie bos

 bloemen. Helaas was Christine afgelopen woensdag niet aanwezig dus krijgt zij haar hangertje op een later tijdstip uit gereikt.

Aquajoggen

Zoals jullie gemerkt hebben heeft er een wisseling plaats gevonden. Birgit kon het lesgeven lichamelijk niet langer aan. Na een wat onrustige periode waarin Gea met behulp van Annet hebben geprobeerd Birgit zo goed mogelijk te vervangen is het bestuur op zoek gegaan naar een definitieve vervanger voor Birgit. Dat is gelukt zoals jullie gemerkt hebben want we hebben in Dorien van Bommel een vervanger gevonden. Dorien heeft ervaring met het geven van aquajogging lessen. Ze heeft deze in het verleden gegeven in Fitnesscentrum Roden.

Sponsorkliks

Koop je weleens via internet artikelen via internet? Gebruik dan onderstaande link of ga naar https://www.sponsorkliks.com en vul gSv Roden in en kijk of je webwinkel in de lijst staat. Koop je dan via de button en sponsor GSV Roden gratis. Sponsor GSV Roden!

Afmelden

Kom je niet zwemmen of kun je als vrijwilliger aanwezig kunt zijn op een zwemavond wil je je dan afmelden op telefoonnummer: 06-51768092. Wij kunnen dan de zwemmer / begeleider(ster) inlichten of zorgen voor een vervangende begeleider(ster).

Toezichthouders/Lifeguards

Zoals de meeste wel weten en zeker gezien kunnen hebben beschikken we over twee lifeguards. Annet Hagenauw heeft afgelopen voorjaar de cursus lifeguard gevolgd en is daar voor geslaagd. Erik van der Kley heeft aangegeven dat hij na dit seizoen stopt als lifeguard en vrijwilliger. Omdat twee lifeguards bij het bad veiliger en prettiger is zijn we weer op zoek naar iemand die belangstelling heeft om lifeguard te worden. Heb je belangstelling of weet je iemand die belangstelling heeft? Als bestuur kunnen we je informeren over de mogelijkheden.

Nieuwe website

Onze website is verouderd. De dochter van Elly Bolt heeft al verschillende sites gebouwd en bouwt nu ook voor ons een nieuwe website. We hopen dat hij het eerste kwartaal van 2019 klaar is. Uiteraard houden we jullie op de hoogte van de vorderingen.

Agenda

 • Zwem4daagse in januari 16,
  23, 30 januari en 6 februari
  2019
 • Laatste zwemavond van het
  seizoen 29 mei 2019

Vakanties (geen zwemmen)

 • 26 december 2018
 • 02 januari 2019

Broertjes en zusjes zwemmen

 • 19 december 2018
 • 29 mei 2019

Toernooidagen Waterbasketbal

 • 2 februari 2019,
  13.00 – 17.00 uur
  Roden
 • 16 maart 2019,
  17:00 – 21:00 uur
  Meppel
 • 6 april 2019,
  16:00 – 20:00 uur
  Smilde
 • 25 mei 2019,
  tijd N.N.B
  Schijndel
  NK Waterbasketbal

Aquajoggen Roden Fit en Gezond

 • Februari 2019

Afmelden zwemmen

Telefoonnummer: 06-51768092

homeOver onsActiviteitenLid WordenContact
©1978-2019 GSV Roden. All rights reserved.
Gemaakt door: Iris Woldring