Telefonisch bereikbaar: op werkdagen van 09:00 tot 17:00 +316 517 680 92
22 jun 2020

Nieuwsbrief Juni 2020

Beste leden van gSv,
Wat een bijzonder seizoen hebben we achter de rug. Ik hoop dat jullie deze crisis allemaal gezond zijn door gekomen. Helaas is het nog niet voorbij en moeten we nog aan allerlei regels voldoen de komende tijd om een eventuele verspreiding van het Corona virus tegen te gaan. Zo als het nu lijkt gaan we in september weer voorzichtig verder met zwemmen. Wel zullen we voorzichtig moeten zijn omdat het virus nog niet is verdwenen en elk moment de kop weer op kan steken. Zwemmen met begeleiding zal waarschijnlijk nog niet mogelijk maar het Aqua-joggen en het waterbasketbal kunnen waarschijnlijk weer voorzichtig van start. Ook het zwemmen van baantjes zal dan weer mogelijk zijn.
We moeten nog wel even geduld hebben om dat we pas in september weer los kunnen. Ik wens jullie allen ondanks het corona gebeuren een fijne zomer toe en hoop jullie in september, in goede gezondheid, weer te begroeten.

Waterbasketbal

De KNZB is bezig om de toernooien van 2020 – 2021 te plannen. Of dit mogelijk is weten ze nog niet. Het ministerie zal hiervoor toestemming moeten geven. Daar zullen waarschijnlijk wel de nodige voorwaarden aan verbonden zijn en het is nog maar de vraag of daar aan kan worden voldaan.

EHBO-ers

Annet en Gea hebben hun diploma lifeguard/EHBO net voor de coronacrises verlengd. Otto en Henk hebben hun EHBO diploma in de zelfde tijd verlengd.

Sponsorkliks

Koop je weleens via internet artikelen via internet? Gebruik dan onderstaande link of ga naar https://www.sponsorkliks.com en vul gSv Roden in en kijk of je webwinkel in de lijst staat. Koop je dan via de button en sponsor gSv Roden gratis.
https://www.sponsorkliks.com/products/shops.php?club=5111

Het verenigingsjaar

Het verenigingsjaar loopt van 1 augustus tot 31 juli. Als je het lidmaatschap wil beëindigen dan kan dat schriftelijk tm 31 juli.

 

Agenda

  • 2 september 2020, 1e zwemavond van het seizoen
  • 26 mei 2021, laatste zwemavond van het seizoen

Broertjes en zusjes
zwemmen

  • Wordt indien mogelijk nog ingevuld

Vakanties (Geen zwemmen)

  • 14 oktober 2020
  • 30 december 2020

Toernooidagen Waterbasketbal

  • mei 2021
    Meppel tijd N.N.B
    NK Waterbasketbal

Afmelden zwemmen

Kom je niet zwemmen of kun je als vrijwilliger aanwezig kunt zijn op een zwemavond wil je
je dan afmelden op telefoonnummer:
06-51768092

Wij kunnen dan de zwemmer / begeleider(ster) inlichten of zorgen voor een vervangende begeleider(ster).

Redactie Nieuwsbrief

Henk van der Meij
info@gsvroden.nl

homeOver onsActiviteitenLid WordenContact
©1978-2019 GSV Roden. All rights reserved.
Gemaakt door: Iris Woldring