Telefonisch bereikbaar: op werkdagen van 09:00 tot 17:00 +316 517 680 92

Over ons

Voor wie zijn wij er?

De vereniging is voor mensen met een geestelijke en/of lichamelijke beperking, variërend van een chronische klacht tot een handicap. Wij hebben ervaringen met verschillende aandoeningen zoals: epilepsie, autisme, ADD/ADHD, syndroom van Down, diabetes, reuma, hartpatiënten en nog veel meer. Daarnaast zijn toezichthouders geschoold voor calamiteiten in het water. Mocht er wat gebeuren, dan is er altijd hulp dichtbij. Bij mensen met epilepsie hebben wij voorzorg maatregelen getroffen zoals een rode badmuts, zodat zij altijd goed zichtbaar zijn, ook onder water.

Wat is gSv Roden?

gSV Roden is een zwemvereniging voor aangepast sporten, die al 40 jaar actief is onder het motto “bewegen is gezond“. De vereniging biedt haar leden de gelegenheid om in het zwembad van de sportcomplex “De Hullen” in Roden deel te nemen aan diverse activiteiten. Van ontspannen recreatief zwemmen, zwemles, aquajoggen tot actief trainen voor waterbasketbal.

 

 

De vereniging is lid van de KNZB en onderschrijft de gedragsregelens van het NOC*NSF.

Wie zijn wij?

Bij gSv Roden zijn ruim 20 vrijwilligers actief. gSv Roden bestaat geheel uit mensen die zich vrijwillig inzetten voor de vereniging.
Deze vrijwilligers zijn zeer belangrijk voor de vereniging, zonder vrijwilligers zou gSv Roden niet bestaan. gSv Roden wordt bestuurt door 5 vrijwilligers die zich met hart en ziel inzetten voor de vereniging. Het bestuur bestaat uit een voorzitter, secretaris, penningmeester, coördinators toezichthouder/EHBO en coördinator vrijwilligers/leden. Daarnaast heeft elke vrijwilliger een geldige VOG(Verklaring Omtrent Gedrag). Daarnaast zijn er 5 vrijwilligers gecertificeerd EHBO hulpverleners, deze zijn vrijwel elke woensdag aanwezig.

 

Het bestuur

Voorzitter

Otto Huisman

Secretaris

Henk van der Meij

Penningmeester

Johan ten Hoor

Coördinator Waterbasketbal

Gea Geersing

Coördinator Vrijwilligers/Leden

Elly Bolt

 

homeOver onsActiviteitenLid WordenContact
©1978-2019 GSV Roden. All rights reserved.
Gemaakt door: Iris Woldring